Het oosten in 3 weken met strand

Reisadvies-3-weken-oosten-Cuba

Drie weken de tijd om rond te reizen door het oosten van Cuba? Wat een luxe! Maar je zult je geen moment vervelen, want het oosten van Cuba heeft elke reiziger genoeg te bieden. Mooie stranden en leuke steden en dat allemaal in een mooie bosrijke en heuvelachtige omgeving.

Om je te helpen je rondreis door het oosten van Cuba te plannen hebben we een reisplan voor je gemaakt. Dit hebben we gedaan op basis van eigen ervaringen en interesses. Hierbij zijn we ervan uitgegaan dat je vliegt op Holguín en ook vanuit die plek weer vertrekt naar Nederland (of misschien wel een volgende bestemming!).

 

 1. Nederland – Holguín
 2. Holguín
 3. Holguín – Bayamo
 4. Bayamo
 5. Bayamo – Santo Domingo
 6. Santo Domingo
 7. Santo Domingo – Santiago de Cuba
 8. Santiago de Cuba
 9. Santiago de Cuba
 10. Santiago de Cuba
 11. Santiago de Cuba – Baracoa
 12. Baracoa
 13. Baracoa
 14. Baracoa – Cayo Saetia
 15. Cayo Saetia
 16. Cayo Saetia
 17. Cayo Saetia – Playa de Morales
 18. Playa de Morales
 19. Playa de Morales – Guardalavaca
 20. Guardalavaca
 21. Guardalavaca – Holguín

 

 

De leukste stad van deze rondreis door het oosten van Cuba is en blijft toch zeker Santiago de Cuba. In de stad zelf kun je jezelf prima meerdere dagen vermaken, maar daarnaast kun je ook leuke uitstapjes vanuit Santiago de Cuba maken. In het bovenstaande reisplan reis je met een huurauto door het oosten van Cuba en wissel je steden en bergen af met prachtige stranden. Zeker de stranden van Cayo Saetia en Playa Morales zijn prachtig en ook nog eens niet zo toeristisch als bijvoorbeeld Varadero of de Cayo’s wat westelijker.

Drie weken rondreizen door het oosten van Cuba

 

Afstanden en tijden van de route

De afstanden en tijden van de route van het reisplan van twee weken door het oosten van Cuba vind je hieronder.
RouteKm'sTijd
Holguín - Bayamo871:35u
Bayamo - Santo Domingo470:40u
Santo Domingo - Santiago de Cuba1722:35u
Santiago de Cuba - Baracoa2423:40u
Baracoa - Cayo Saetia1662:15u
Cayo Saetia - Playa de Morales981:20u
Playa de Morales - Guardalavaca480:50u
Guardalavaca - Holguín591:10u

 

Meer Cuba reisadvies:

Lukt het al een beetje met het plannen van je rondreis door Cuba? Als je nog vragen hebt, stel ze hier dan gerust of kijk even rond. Grote kans dat je de antwoorden hier al vindt. Wil je bijvoorbeeld weten welke reisdocumenten je moet hebben om naar Cuba te reizen? Check dat dan hier. Ook handige tips over goede wegenkaarten en Cuba reisgidsen vind je bij op cuba-reis.nl. Ook vind je bij ons nog tal van mooie routes door Cuba, informatie over de leukste steden en mooiste stranden en geven we tips over het huren van een auto en het daadwerkelijk autorijden in Cuba. Kortom, genoeg te lezen!


Deel-ons