Win een fles Cubaanse rum met je tips

Deze actie is afgelopen!
Actie_Stedentips

 

Heb jij een rondreis gemaakt door Cuba en wil je kans maken op een fles Cubaanse rum? Doe mee met de Stedentip Win Actie van Cuba-reis.nl!

 

Wat moet je doen om kans te maken?

Deel je ervaringen met ons door tips te plaatsen bij de verschillende steden op Cuba-reis.nl en deel de pagina’s waar je op hebt gereageerd of deze actiepagina.

 

Huh? Tips? Wat voor tips?

Dat mag van alles zijn. Bezienswaardigheden in of vlakbij deze steden, leuke activiteiten, hotels of casa’s, restaurants, paladers, festivals, barretjes, of wat je maar kan bedenken. De enige regel is dat je tips bruikbaar moeten zijn voor anderen. Dus als je bijvoorbeeld een tip hebt voor een verblijf in een casa particular, zorg dan dat je de naam van de casa, het adres, de kosten per nacht en eventueel contactgegevens toevoegt. En natuurlijk waarom je deze aanraadt! Hoe beter de info, hoe mooier de tip is voor de andere lezers.

 

Deelnemende steden

 

Wanneer maken we de winnaar bekend?

We kiezen de winnaar op 2 februari 2015, als er dan minimaal 100 tips zijn gedeeld op Cuba-reis.nl. Hebben we op 2 februari nog geen 100 tips? Dan wachten we met de loting tot de 100ste tip is gedeeld.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.