In april naar Cuba

April

Van plan om in april naar Cuba te gaan voor een mooie rondreis en benieuwd wat het weer zal zijn? Hieronder lees je meer over het weer in april op Cuba.

Temperatuur in april

In april wordt het al weer echt wat warmer in Cuba, met een gemiddelde temperatuur van 29 graden. Ook de gemiddelde avondtemperatuur loopt op naar 20 graden. Een prima temperatuur, maar toch nog wel handig om een lekker vest of trui mee te nemen. Zeker aan de kust kan de wind voor extra verkoeling zorgen en dan is het prettig om nog iets warms voor handen te hebben.

 

 

Neerslag in april

April behoort nog steeds tot het droge seizoen. Met gemiddeld 52 mm  in april en gemiddeld slechts 5 dagen van regen is april een goede maand om Cuba te bezoeken.

Aantal uren zon in april

Het gemiddeld aantal uren in zon in Cuba is door het hele jaar, met 7 tot 8 zon uren per dag, vrij stabiel. April heeft gemiddeld 8 uren zon per dag.

Auto huren in april

In april loopt het echte hoogseizoen wel op zijn einde en wordt het ook al weer wat makkelijker om een auto te huren. Om teleurstelling te voorkomen is het nog steeds aan te raden om vooraf je huurauto te reserveren. En om te kunnen profiteren van de beste deals doe je dit zeker een tot twee maanden van tevoren. Het aanbod is dan nog groot, dus ook de goedkopere huurauto’s zijn dan vaak nog te boeken. Alles geregeld? Lees dan ook onze tips over het ophalen van je huurauto en auto rijden in Cuba!

In april op rondreis door Cuba? Vergeet niet om op tijd je visum aan te vragen! Het online aanvragen van je Cuba visum scheelt je een hoop tijd!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.