In de zomer naar Cuba

Zomervakantie! En dus tijd voor vakantie. En ben je van plan tijdens je vakantie een reisje te maken naar Cuba? Dan is het wel handig om te weten welk weer je kunt verwachten. De zomer is namelijk niet de beste reistijd voor Cuba. De zomers zijn doorgaans namelijk behoorlijk nat, warm en vochtig. Daarnaast heb je in de maanden juli, augustus, september en oktober kans op orkanen. Niet het ideale beeld dat je in gedachten hebt als je wilt gaan genieten van je zomervakantie. Wil je niet in de winter naar Cuba? Kies er dan voor om in de lente te gaan. Bijvoorbeeld in april, mei of juni. Dit zijn prima maanden om Cuba te bezoeken en zeker april behoort nog wel tot de beste reistijd voor Cuba.

 

 

Wil je per maand weten wat je kunt verwachten als het gaat om het weer op Cuba? We hebben voor elke maand van de zomer de verwachtingen voor je op een rij gezet.

Zijn de zomermaanden te warm en nat voor je? Ga dan lekker in de winter naar Cuba! Niets lekkerder dan de druilerige winter in Nederland met zijn korte dagen in te ruilen voor een beetje winterzon.
 

Deel-ons

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.