Casa Particular in Viñales

Ondanks dat Viñales een vrij klein dorpje is, vind je hier vele casas particulares. Je casa particular vind je vrijwel altijd aan of rondom de hoofdstraat door Viñales. Hieronder staan een aantal leuke casas particulares in Viñales, inclusief informatie rondom kosten en mogelijkheden om te reserveren. Veel casas particulares in Viñales hebben geen telefoon, maar zijn dan bijvoorbeeld weer bereikbaar via de buurvrouw of zeer incicenteel via e-mail.

 

Casa Liana y Lily

Prijs per kamer: 30 CUC per nacht (inclusief diner)

Kosten ontbijt: inbegrepen

Reserveren: liana86@correodecuba.cu

Telefoon: +53 48 69 5354

Adres: Carretera Pinar del Rio 7

Beschrijving: Heel leuke, rustig gelegen, casa in Viñales. Toen wij er waren hadden ze nog 2 kamers, maar waren er 2 in aanbouw. De gastvrouw Aliana is zeer gastvrij, spreekt een beetje Engels en bereid heerlijke maaltijden voor je. De kamers zijn ruim, schoon en hebben een eigen badkamer.

 


Casa de Doña Hilda

Prijs per kamer: 25 CUC per nacht

Kosten ontbijt: inbegrepen

Reserveren: telefonisch

Telefoon: +53 48 79 6053

Adres: Op de weg van Viñales naar Pinar del Rio, aan de rand van Viñales

Beschrijving: Een bijzondere casa particular. Je verblijft namelijk in een soort van bungalow, apart van het woonhuis van de eigenares Hilda. Deze casa heeft slechts één kamer, met een eigen badkamer. Hilda is een goede kok, dus een keer ’s avonds blijven eten is een aanrader.

 


Casa Boris y Mileidi

Prijs per kamer: 25 CUC per nacht

Kosten ontbijt: inbegrepen

Reserveren: telefonisch

Telefoon: +53 48 68 6701

Adres: Camilo Cienfuegos 26

Beschrijving: Centraal gelegen casa particular met 2 tweepersoons kamers. Tijdens het ontbijt geniet je van heerlijke vers geperste sappen in een de gezellige patio. De eigenaren, Boris en Mileidi, organiseren ook excursies naar de grotten, mountainbike tours, paardrijtochten en nog veel meer.

 

Meer over Viñales

 

Deel-ons

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.