Cuba reis boeken

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn om jouw reis naar Cuba te organiseren? Hieronder vind je een heel aantal aanbieders van reizen naar en door Cuba. Je boekt via deze aanbieders reizen met of zonder vlucht, verblijven en verschillende type rondreizen.

Maatwerk rondreizen van Tenzing Travel

Tenzing Travel (voorheen Kuoni) is gespecialiseerd in maatwerk reizen. Het reisaanbod naar Cuba bestaat uit 11 voorbeeldreizen. Hierbij heb je de mogelijkheid om de reis aan te passen aan je eigen wensen. Je kunt bij Tenzing Travel niet meteen online een reis naar Cuba boeken. Je kunt je reiswensen en je budget doorgeven en Tenzing Travel zal je dan een persoonlijk reisplan toesturen. Ze bieden verschillende mogelijkheden voor een rondreis door Cuba. Rondreizen met een privé chauffeur in een oude Amerikaanse auto, individuele rondreizen met een huurauto en rondreizen met openbaar vervoer. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om bij mensen thuis (casa particular) te overnachten.

Vraag je persoonlijk reisplan aan op TenzingTravel.nl
 
Tenzing Travel - Cuba

Stel zelf je rondreis samen met Cuba online

Met Cuba online kun je zelf helemaal je rondreis door Cuba samenstellen. Dit doe je door middel van bouwstenen. Deze bouwstenen zijn kleinere onderdelen van je rondreis. Zo heb je een bouwsteen die je in een paar dagen kennis laat maken met Havana, een bouwsteen die je meeneemt naar de mooie natuur en tabaksvelden van Viñales of bijvoorbeeld bouwstenen voor een paar dagen ontspannen aan het strand of zelfs op een van de vele mooie eilanden. Als je bij Cuba online je reis boekt, met de bouwstenen of een complete rondreis, dan is het ook mogelijk dat zij een huurauto voor je regelen. Zo kun je alles eenvoudig bij één reisaanbieder regelen. Je hebt al een complete (bus) rondreis vanaf € 910,-. Dat is wel zonder vlucht naar Cuba. Bekijk het reisaanbod van Cuba online.
 
Cuba reizen

Naar Cuba met Kras

Kras biedt 13 verschillende soorten Cuba reizen aan. Reizen met verblijf op één locatie, georganiseerde rondreizen en individuele rondreizen met huurauto. De reizen zijn altijd inclusief de vliegreis. Ook is bij een aantal reizen mogelijk om je reis naar Cuba optioneel te verlengen met een paar dagen strand. Je hebt de keuze uit 4 of 7 extra nachten aan het strand van Varadero of Guardalavaca. De fly-and-drive reizen van Kras.nl zijn veelal voordeliger dan los een ticket boeken en een huurauto regelen in Cuba.

Vanaf prijzen: € 599 (o.b.v. 9 dagen all inclusive in Varadero, inclusief vlucht)
Vanaf prijzen met huurauto: € 1349 (o.b.v. 9 dagen, 5 dagen huurauto, verblijven en vlucht)
Vanaf prijzen georganiseerde rondreis: € 1539

Ga naar Kras.nl
 

 

Hotels en vluchten van Arke

Arke biedt zowel vliegtickets als complete reizen naar Cuba aan. Ze bieden in totaal 46 verschillende Cuba vakantiereizen aan. Dit zijn allemaal reizen met vlucht en hotel. Arke biedt geen georganiseerde of individuele rondreizen in Cuba aan.

Vanaf prijzen vliegtickets: € 529 (retour)
Vanaf prijzen: € 637 (o.b.v. 9 dagen all inclusive in Varadero, inclusief vlucht)

Bekijk de Cuba reizen van Arke
 
Daily Dream Deal

 

Op avontuur in Cuba met Sawadee

Sawadee is een gespecialiseerd reisbureau dat onder andere reizen naar Cuba aanbiedt. Ze bieden 7 verschillende rondreizen door Cuba aan. Tot de mogelijkheden behoren georganiseerde rondreizen, familiereizen, fiets rondreizen en zelfs een wandel rondreis. Helaas bieden ze geen mogelijkheid om met een huurauto Cuba te verkennen.

Bekijk de rondreizen van Sawadee.nl

 

Ontdek Cuba met Djoser

Bij Djoser heb je de keuze uit 6 verschillende rondreizen door Cuba, waarvan een fiets rondreis en 2 rondreizen speciaal voor reizen met kinderen. Het betreffen samengesteld georganiseerde rondreizen. Individuele rondreizen met huurauto of openbaar vervoer biedt Djoser niet aan.

Vanaf prijzen: € 1.495 (o.b.v. 10 dagen, inclusief excursies, vervoer, verblijf en vlucht)

Vind jouw Cuba reis op Djoser.nl

 

Zelf je rondreis samenstellen

Naast het boeken van je rondreis via een (online) reisbureau kun je er natuurlijk ook voor kiezen om je reis helemaal zelf samen te stellen. Zelf je vlucht regelen, een huurauto reserveren, vooraf of ter plekke je hotels en casa’s boeken en zelf de leukste routes te bepalen. Dit kan in Cuba prima! Het is wel aan te raden om, als je een auto wilt huren, deze vooraf alvast te reserveren. Daarnaast is het handig om op de dag van aankomt alvast een hotel te hebben, zodat je niet opzoek hoeft naar een slaapplek de eerste dag en er kan bovendien naar gevraagd worden bij de douane. Kom je in Havana of Varadero aan? Dan hebben wij een goede tip voor een leuk hotel in Havana. Wil je alles helemaal zelf regelen? Denk dan ook aan het aanvragen van je visum of toeristenkaart voor Cuba.

 

Vraag: Heb jij ervaringen met bovenstaande reisaanbieders of heb je ervaring met andere aanbieders van (rond)reizen naar Cuba? We zouden het leuk vinden als je jouw ervaringen hieronder wilt delen!
 
* peildatum prijzen: 1 december 2014

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.