Aanvragen Cuba visum steeds eenvoudiger

Met het stijgende aantal mensen dat een reis boekt naar Cuba, wordt ook het aanvragen van een visum (ook wel toeristenkaart genoemd) voor Cuba steeds eenvoudiger. Waar je voorheen voor je visa aangewezen was op het reisbureau of het consulaat in Rotterdam of Brussel, zijn er vandaag de dag steeds meer mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld terecht in de ANWB winkel of je vraagt een visum online via ANWB aan, waarbij je nog wel even naar de ANWB winkel moet om wat documenten en pasfoto’s af te geven.

Online je Cuba visum regelen

Naast de traditionele route en de mix van online en de fysieke winkel van ANWB kun je tegenwoordig ook al heel eenvoudig online de benodigde visa voor Cuba aanvragen. Bijvoorbeeld via Cubavisa.net. Hier bestel je zelfs een blanco visum. Iets wat voor jaren geleden nauwelijks voor mogelijk werd gehouden. Naast het feit dat het heel eenvoudig is om je visum voor Cuba online aan te vragen bij hen, is het ook nog eens heel voordelig.

Lees meer over het online aanvragen van een visum voor Cuba.

Prijzen online visums Cuba

Cuba visumPrijs (incl. verzending) 
1 visum€ 42,99Bestellen
1 visum + invulservice€ 47,99Bestellen
2 visa € 77,99Bestellen
2 visa + invulservice€ 87,99Bestellen
Roze Cuba visum€ 102,99Bestellen
Roze Cuba visum + invulservice€ 107,99Bestellen

*Alle prijzen op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 29 juni 2015

2 comments on “Aanvragen Cuba visum steeds eenvoudiger

  1. Goede middag,Als je met een cruise die start in Havanna meegaat en die minder dan 72 uur in Havanna liggen blijft,heb je mijnsinziens geen Tarjeta Turistica oftewel een touristenvisum nodig. Zgn.Transito sin visado.Klopt dat? Groet, Paul

    1. Hallo Paul,

      Ik verwacht dat je nog steeds een visum nodig hebt, maar of je er nog een moet kopen kan afhankelijk zijn van een aantal factoren. Heb je bijvoorbeeld de cruise en vlucht naar Cuba los van elkaar (zelf) geboekt? Dan heb je wel een visum nodig om Cuba binnen te komen. Check voor de zekerheid of de luchtvaartmaatschappij dit niet al voor je geregeld heeft. Heb je de vlucht en cruise als een pakket geboekt bij een reisorganisatie? Dan zou het mij verbazen als zij niet al het visum voor je geregeld hebben. Ik zou dit dan ook even navragen. Hopelijk heb ik je hiermee voldoende kunnen helpen. Mocht dit niet het geval zijn, laat het me dan even weten! Ik kan dan ook even contact opnemen met een bedrijf dat visums voor Cuba verzorgt om daar nog eens navraag te doen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.