Aanbieding: Cuba visum

Heb je een reis naar en door Cuba gepland? En moet je zelf een visum aanvragen? Bekijk de aanbiedingen van Cubavisa.net dan eens. Die kunnen je een hoop geld en tijd besparen.

 

2 visums en een goede wegenkaart

Ga je met z’n tweeën naar Cuba? Dan mag je deze aanbieding niet missen! Voor 2 visa voor Cuba en een goede wegenkaart betaal je bij Cubavisa.net slechts € 60,-. Je krijgt dan voor ieder een blanco visum. Deze kun je zelf thuis invullen met je persoonsgegevens. En daarnaast krijg je er nog een goede en gedetailleerde wegenkaart van Cuba bij. Met een schaal van maar liefst 1:500.000. Een van de meest gedetailleerde wegenkaarten van Cuba die te koop is. Naast de € 60,- voor de visums en de wegenkaart betaal je nog € 8,50 voor de verzekerde verzending.

 

4 visums en een wegenkaart

Met het gezin of met vrienden naar Cuba? Profiteer dan van deze combideal. Je betaalt voor 4 Cuba visa en de Cuba wegenkaart slechts € 100,-. Ook hiervoor geldt dat je zelf het Cuba visum moet invullen voordat je naar Cuba reist. Je kunt dit overigens ook door Cubavisa.net laten doen. Je betaalt hier dan wel € 5,- per visum voor. Naast de € 100,- voor de visums en de wegenkaart betaal je nog € 8,50 voor de verzekerde verzending.

Cuba visum ook los verkrijgbaar

Komt het aantal visums met bovenstaande combideals niet goed uit? Geen probleem. Je bestelt een enkel visum voor Cuba ook eenvoudig én goedkoop bij Cubavisa.net.

 

Mogelijk ook interessant:

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.